MENU

Roadtrip naar Fontainebleau: Kamperen en Boulderen met de NIO...

Breitling- én surfliefhebbers welkom bij het Breitling Beach House

juli 1, 2024 reageren (0) Views: 259 Fashion, Gadgets Larissa Hendriks

Breitling’s nieuwe Superocean collectie

Tijdens het epische surf- en motorfestival Wheels and Waves heeft Breitling twee fantastische aanvullingen op hun Superocean-lijn gepresenteerd. Maak kennis met de kleurrijke regenboogwijzerplaat-edities en het robuuste Superocean 46 Super Diver-model! Deze nieuwe releases komen samen met de lancering van The Breitling Book of Surfing, een ode aan de gedeelde passie en kleurrijke verhalen van surfers wereldwijd.

Kleurrijke stijl: Superocean-Editie

Breitling brengt een explosie van kleur naar de Superocean-collectie met de introductie van de Superocean Automatic 42 en 36-edities, voorzien van een regenboogwijzerplaat. En dat is nog niet alles! De 44 mm bestseller met turquoise-wijzerplaat heeft nu een ton sur ton horlogeband gekregen. Deze horloges zijn geïnspireerd op de legendarische SuperOcean Slow Motion uit de jaren ’60 en ’70 en brengen een speelse touch aan je pols.

Breitling Superocean Automatic 42 and 36_rainbow-dial editions_Ref. A17375211B2S1 and U17377211A1S1_CMYK

Breitling CEO Georges Kern vat het perfect samen: “Met de aankomende zomer zijn onze kleurrijke Superocean-modellen het ultieme accessoire, of je nu gaat surfen of geniet van een ontspannen etentje aan het strand.”

Deze horloges zijn voorzien van grote lichtgevende staafindexen en ‘peddelwijzers’ voor eenvoudige leesbaarheid onder water. De regenboogwijzerplaat en uurmarkeringen zijn voorzien van een briljante gradiënt van Super-LumiNova®-kleuren (geel, groen, blauw, indigo, paars, rood en oranje), die overdag voor een speelse, kleurrijke touch zorgen en ’s avonds schitteren. Verkrijgbaar in vier levendige roestvrijstalen versies met rubberen band in turquoise, aquamarine, oranje en geel, en een verfijnde 36 mm-versie in wit, gecombineerd met een roestvrijstalen en 18 kt roodgouden kast.

Breitling Superocean Automatic 36_rainbow-dial_Ref. U17377211A1S1_CMYK

Het 44 mm-model met turquoise wijzerplaat brengt het kleurrijke thema verder uit. Voorheen was het beschikbaar met een zwarte band, maar nu heeft het een ton sur ton-turquoise rubberen armband, die een fascinerend contrast vormt met de zwarte lunette met keramisch inzetstuk.

Duiken: Superocean Automatic 46 Super Diver

Voor de diepzeeduikers onder ons is er de nieuwe Superocean Automatic 46 Super Diver. Dit krachtige model is gemaakt om bestand te zijn tegen grote diepten en heeft een waterdichtheid tot 1000 meter. Verkrijgbaar in onopvallend groen of zwart camo, elk met bijpassende keramische inzetstukken die zowel in als uit het water een statement maken.

Wat dit horloge echt onderscheidt, is de bidirectioneel draaiende lunette met een gepatenteerde veiligheidsvergrendeling. Deze slimme functie zorgt ervoor dat elke draai telt en op z’n plek blijft, zodat je je zonder zorgen kunt focussen op je onderwateravonturen.

De Superocean Automatic 46 Super Diver is gemaakt van uiterst licht titanium en is verkrijgbaar met een qua kleur bijpassende rubberen band of een slanke titanium armband. Dit horloge combineert hoogwaardige functionaliteit met een maritieme touch.

Surfcultuur: The Breitling Book of Surfing

Tijdens Wheels and Waves presenteerde Breitling niet alleen de nieuwe SuperOcean-modellen, maar ook het prachtige The Breitling Book of Surfing. Sinds de lancering van het eerste SuperOcean-duikhorloge in 1957 heeft Breitling een speciale connectie met de surfcommunity, gebaseerd op avontuur en een gedeelde passie voor de zee.

The Breitling Book of Surfing is een glossy boek uitgebracht door Rizzoli, geschreven door de doorgewinterde surfschrijver Ben Mondy. Het boek behandelt surfculturen op zes continenten – van de woeste Ierse kust tot de legendarische golven van Oahu, Hawaï. Met een voorwoord van freestyler Mikey February en een inleiding van achtvoudig wereldkampioene Stephanie Gilmore, legt het boek de essentie van surfcommunity’s wereldwijd vast aan de hand van de verhalen van 16 Breitling-surfambassadeurs.

Met de levendige nieuwe Superocean-edities en het boeiende The Breitling Book of Surfing nodigt het merk liefhebbers uit om de zee te verkennen, zowel in het water als via het boek over de energieke surfcultuur. Laat de zomer maar komen!