MENU

De nazomerse skin tips van skin expert & business...

LELO’s key to the ‘backdoor-to-heaven’

oktober 10, 2023 reageren (0) Views: 502 Food, Life Larissa Hendriks

Clearly Not Coffee: jouw nieuwe bakkie

Ben je klaar om de wereld van koffie op zijn kop te zetten? Maak kennis met Clearly Not Coffee, een innovatief en smakelijk alternatief voor je dagelijkse kopje koffie. Met een unieke mix van paddenstoelenextracten en andere natuurlijke ingrediënten, biedt dit drankje een verfrissende en energieke start van je dag.

We wilden deze wel proberen om te ontdekken waarom dit drankje zo’n hype is.

Smakelijk en verfrissend

Clearly Not Coffee heeft een storm van lof ontketend met zijn smaak. Veel klanten vergelijken het met een heerlijk chocodrankje met een verrassende twist. Voor degenen die op zoek zijn naar iets anders dan de standaard koffie, biedt dit drankje een perfecte ochtendboost zonder de bitterheid van traditionele koffie.

Energie en focus

Ben je vaak futloos en heb je moeite om je te concentreren? Clearly Not Coffee kan de oplossing zijn. Veel gebruikers melden een verhoogde energie en focus, zonder de beruchte koffiecrash aan het einde van de dag. Dit maakt het een ideale keuze voor drukke studenten, jonge professionals en iedereen die een productieve dag wil hebben. We gebruiken het nu een maand en zijn super tevreden over de energie en focus die we hebben gedurende de dag. We drinken geen koffie meer en gaan dit ook niet meer doen, we vinden dit veel fijner dan de koffie-rush!

Perfecte smaak

We zijn het er bij de redactie over eens: de smaak is alsof warme chocolade melk en koffie een prachtige baby hebben gemaakt. Je proeft de zachtheid van de warme chocolade, de kick van de himalaya zout en de kleine touch van de smaak die je van koffie gewend bent. Wat ons betreft echt een perfecte vervanger. Ten minste: als je niet de verwachtingen hebt dat het naar koffie smaakt. Daar drink je decaf koffie voor. Dit moet je echt zien als een compleet nieuwe smaak ervaring! Want het is clearly, not coffee.

Toekomstige verbeteringen

Clearly luistert naar zijn klanten en streeft naar continue verbetering. Naast het ontwikkelen van een versie zonder stevia, is er ook aandacht voor de prijs van het product. Sommige klanten vinden het wat aan de dure kant en hopen op een betaalbaardere optie in de toekomst. Dit laat zien dat Clearly zich inzet om aan de diverse behoeften en voorkeuren van zijn klanten te voldoen.

Proberen waard!

Clearly Not Coffee heeft indruk op ons gemaakt. We zullen dit zeker blijven gebruiken en zien onszelf alleen nog koffie drinken in het weekend. En stiekem kijken we dan alweer uit naar de volgende Not Coffee.